Loading...

KragDag Opvoedkunde Sub-Ekspo 2020

Datum:

                Donderdag – Saterdag 18 – 20 Maart 2021 (8:00 – 17:00) (Onderhewig aan verandering as gevolg van die                 Covid-19 reëls en regulasies)

Plek:

                KragDag Terrein (Rhenosterfontein 514 JR Gedeelte B, Cullinan Distrik, 1001)

Kostes:

                R100 per volwassene – kinders tot 18 jaar is gratis. Registrasies maak 1 Julie 2020 oop.
                Toegang is gratis indien vooraf op www.kragdag.co.za registreer.

Meer oor die KragDag Opvoedkunde Sub-ekspo:

                Met die leuse “Doen jou eie ding!” fokus KragDag op ‘n vryword-lewe deur selfstandigheids-en                 volhoubare oplossings wat wegdoen met afhanklikheid van staatsondersteunde netwerke. Hierin                 speel hernubare energie en verwante aangeleenthede ʼn sentrale rol, maar daar word ook                 voorsiening gemaak vir ander aspekte wat ʼn lewe van selfbehoud en selfbeskik moontlik maak. Hier                 vind jy oplossings vir die uitdagings van energie, water, veiligheid, gesondheid, voedsel,                 opvoedkunde en kreatiewe entrepreneuriese lewensonderhoud. Die Opvoedkunde Sub-ekspo                 geniet spesiale aandag by KragDag. Anders as by die ander opvoedkunde ekspo’s wat op hierdie                 webtuiste voorkom, is die opvoedkunde uitstallings by KragDag nie beperk tot die tuisonderwys                 mark nie. Ook anders as by die ander ekspo’s bied hierdie geleentheid ook toegang tot ’n nuwe                 mark van mense wat nie normaalweg met tuisonderwys in aanraking kom nie. Vir meer inligting                 besoek www.kragdag.co.za.

Pad Aanwysings

Laat 'n boodskap

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui