Loading...

Gauteng Ekspo & Afrika Konferensie – 2019

Datum:

                Donderdag – Saterdag 17 – 19 Oktober 2019 (9:00 – 17:00) vir die Afrika Konferensie

                Saterdag 19 Oktober 2019 (9:00 – 15:00) vir die Gauteng Tuisonderwys Ekspo

Plek:

                Breinlyn Kampus (215 Veronica Rd, Montana, Pretoria)

Afrika Tuisonderwys Konferensie en Gauteng Ekspo

                Dit is vanjaar die eerste keer dat Suid-Afrika die gasheer is vir die Afrika Tuisonderwys                 Konferensie (GHEI Africa), wat saam met die Gauteng Tuisonderwys Ekspo van 17 tot 19 Oktober in                 Pretoria aangebied word. Tydens die drie dae van die konferensie sal daar verskeie internasionale                 en plaaslike sprekers optree. Daar sal ook verskeie aktiwiteite vir kinders op die perseel plaasvind                 soos perdryritte, perde-ryskool demonstrasies, filmvertonings, springkastele, hindernisbaan, swem,                 duikdemonstrasies, kosmaak en koekversiering, noodhulp demonstrasies, selfverdediging                 demonstrasies, albasterbaankompetisies en lewendige musiekvertonings.

                Junior Entrepreneurs kan ook tydens die geleentheid hulle besigheid uitstal of hulle produkte kom                 verkoop – vir meer inligting skakel met Joey (joey@kragdag.co.za of 087 231 1644).

                Voorsiening word gemaak vir verskeie tuisonderwys-uitstallings in die perseel se tuine op die                 Donderdag en Vrydag terwyl die volledige ekspo uitstalling op Saterdag 19 Oktober plaasvind.                 Toegang vir kinders tot 18 jaar is gratis terwyl die hekfooi R70 per volwassene is (R35 indien jy jou                 kaartjie vooraf koop – u kan HIER registreer). Om enige of al drie die dae van die Afrika Konferensie                 lesings by te woon, kos R100 per persoon (u kan HIER registreer) en dit sluit toegang tot die ekspo                 op Saterdag in.

Navrae:

                087 231 1644 | expo@tuisskolers.org

Meer oor die Afrika Tuisonderwys Konferensie:

                Vir meer inligting besoek www.ghex.africa

Uitstallerslys vir die Ekspo:

                Vir ‘n lys van uitstallers van 2019, klik hier.

Uitstallers vir die Ekspo:

                Klik hier vir die aansoekvorm.

Afrika Tuisonderwys Konferensie en Gauteng Tuisonderwys Ekspo Program

                 Klik hier om die program af te laai.

Padaanwysings